Skip to content

Uke 1: Fylt pasta med kylling

January 12, 2014

This is it! Det er nå et år siden jeg la ut det første innlegget på bloggen min. Dette blir selvfølgelig ikke det siste, men det blir ikke lagt ut ett hver uke fra nå av.

Denne uka ble jeg inspirert av et bilde jeg så på en pasta pakke.

IMG_2938

Oppskriften:

Pasta
1 pose babyspinat
1 pk ricotta
1 pk kyllingkjøttdeig
1 pk cherry tomater
salt og pepper
Olje
Smør

IMG_2937

Det første jeg gjorde var og koke pastaen.

IMG_2940

Så stekte jeg kjøttdeigen. Jeg passet på å dele den opp i så små deler som mulig siden den skulle puttes inni pastaen etterpå.

IMG_2939 IMG_2942

Så hadde jeg smør, salt og pepper i en kjele og hadde i spinaten.

IMG_2943 IMG_2944

Så mens jeg ventet på at den skulle bli varm og bløt, kuttet jeg opp cherrytomatene og hadde de i en ildfast form sammen med litt olje.

IMG_2941

Så hadde jeg ricottaen i kjelen sammen med spinaten.

IMG_2946

Så rørte jeg inn kyllingkjøttdeigen.

IMG_2947 IMG_2948

Så brukte jeg en teskje, eller man kan bruke sprøytepose, til å fylle pastaen.

IMG_2949

Så la jeg den i formen sammen med tomatene.

IMG_2950

Så fikk dette stå i ovnen i ca 15-20 minutter. Så var det ferdig og kunne nytes.

IMG_2951 IMG_2954

Det var veldig godt syns jeg, og Pia var også veldig fornøyd.

Tusen takk for at du leste bloggen min.

Guro
Masterchef in training.

 

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: