Skip to content

Uke 51: Hjemmelaget riskrem

December 25, 2013

Her vil jeg vise dere en kjapp måte å lage hjemmelaget riskrem på.

Hva du trenger:

1 pose snarkokt risengrynsgrøt
3 dl fløte
sukker

IMG_2845

Det første jeg gjorde var å lage risengrynsgrøten etter anvisningen på posen.

1. Ha risen i en kjele

IMG_2846

2. tilsett melken litt etter litt mens du rører

IMG_2848

3. kok opp under omrøring, og la den koke i 5 til 7 minutter mens man rører hele tiden.

IMG_2849

Da den var ferdig hadde jeg den over i en bolle og lot den bli helt kald.

IMG_2850

Så, rett før jeg skulle servere den laget jeg kremen. Jeg hadde fløte og sukker i en bolle.

IMG_2851

Så brukte jeg stavmikseren min og vispet dette sammen.

IMG_2852

Etter ett par minutter var kremen ferdig.

IMG_2853

Da hadde jeg den over i bollen med grøten.

IMG_2854

Så rørte jeg dette sammen, og vips så var riskremen ferdig.

IMG_2855

Hadde kjøpt inn bringebærsaus som jeg serverte til.

Fortsatt god jul 😉

Guro
Masterchef in training

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: